BEMÆRK VENLIGST, AT DU HAR 14 DAGE TIL AT RETURNERE EN VARE. TIDSFRISTEN GÆLDER FRA DET ØJEBLIK AT DU HAR VAREN I BESIDDELSE.  

Ombytning af en vare:

Hvis du ønsker at bytte en vare, f.eks. til en anden farve eller størrelse, bedes du sende en e-mail til info@nationupnorth.com med din forespørgsel. De varer du har i besiddelse skal returneres til os. Vi vil fremsende en returseddel som skal benyttes, da dette letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for returneringen.  

Fortrydelse:

Hvis du fortryder og har brug for at sende en vare retur, send os en mail på info@nationupnorth.com - så sender vi en returlabel til dig. Du skal vedlægge en returseddel med dine oplysninger. Hvis du ikke har en printer, kan du skrive en note med ordrenummer + de samme oplysninger som på vores returbrev og vedlægge den i pakken. Når vi har modtaget din returpakke, behandler vores kundeservice den hurtigst muligt. Du modtager ikke en e-mail, når vi har modtaget din pakke, da du selv kan kontrollere dette via tracknummer fra DAO. Hvis din returordre opfylder betingelserne for returnering (se salgs- og leveringsbetingelser), sørger vi for at refundere købet via det samme betalingskort, der blev brugt til købet. Du modtager en e-mail med besked om refusionen af ​​din returnerede vare og det kan tage op til 4-5 bankdage fra det tidspunkt du modtager underretningen, indtil pengene er på din konto. 

Du skal sørge for, at varerne er pakket ordentligt ind, da du er ansvarlig for pakken/varerne indtil vi modtager den. Du betaler selv omkostningerne ved returnering af varer ved fortrydelse.  

Bemærk: Vi accepterer ikke pakker sendt på anden måde end via DAO eller personlig levering og du mister varebeløbet helt eller delvist hvis:

- Genstanden er taget i brug 

- Varen er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for den

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du sende en e-mail til info@nationupnorth.com eller sende et brev til: 

Nation Up North ApS.

Nordsøvej 8 

2150 Nordhavn

CVR: 38581481